Contactează-ne

Despre noi

Misiune
Misiunea noastra este de a oferi servicii si produse de calitate, care sa satisface nevoile clientilor nostri si sa le permita sa atinga obiectivele lor.
Viziunea
Viziunea SC Natiprem SRL este de a deveni una dintre cele mai apreciate si recunoscute companii din industria alimentatiei pentru animale, prin oferirea unui portofoliu diversificat de produse de calitate superioara si prin sprijinirea continua a clientilor nostri.
Parteneri de incredere
Ne propunem sa fim un partener de incredere pentru clientii nostri, sa construim relatii durabile si sa ne dezvoltam impreuna.
ani de experienta
produse în portofoliu
parteneri
clienți mulțumiți

Compania

SC Natiprem SRL a fost infiintata in anul 1995, avand sediul in Salonta, jud. Bihor.
In anul 2004 am inceput comercializarea si distributia furajelor Purina, fiind primul dealer din Romania.

Produsele noastre pot fi gasite atat in cele 5 magazine proprii cat si la cei peste 200 de colaboratori ai nostri. Totodata, deservim si nevoile fermelor mici si mijlocii din zona.
In incubatorul nostru de pui incubam anual sute de mii pui de o zi care sunt comercializate din magazinele specializate in gospodarii si pentru crescatori de pui zburati, pui de curcan si zburati, pui de gaste si rate.

In portofoliul nostru de produse se gaseste si hrana pentru caini si pisici, atat gama ieftina economica, cat si produsele premium ale producatorilor de top, accesorii pentru animale de companie, pamant de flori, seminte de legume, flori.

Echipa Noastră

Cu un personal dedicat si experienta vasta, echipa SC Natiprem SRL este pregatita sa raspunda cerintelor si nevoilor clientilor sai, oferind solutii personalizate si produse de cea mai buna calitate. 

Acest lucru a facut posibila consolidarea pozitiei de lider in domeniu si a permis continuarea dezvoltarii si extinderii activitatilor.
Anual sute de mii pui de o zi: de pui zburați, pui de curcan si zburați, boboci de gâște și rațe.
Hrană pentru câini, pisici, porumbei.
natiprem@gmail.com
0722 606 489
© 2023 SC Natiprem SRL Toate drepturile rezervate. CREATED BY Creative Marketing.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram